Comunicate

START ÎN CARIERĂ - Consiliere școlară inovativă

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 15 aprilie 2024, proiectul „START ÎN CARIERĂ – Consiliere școlară inovativă”.

Digital Revolution of Students

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 15 aprilie 2024, proiectul „Digital Revolution of Students”.

Revoluția digitală a tinerilor din Alba Iulia

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale anunță finalizarea proiectului „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN ALBA IULIA”.

Revoluția digitală a tinerilor din sectorul 2

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale anunță finalizarea proiectului „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN SECTORUL 2”.

Revoluția digitală a tinerilor din județul Suceava

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale anunță finalizarea proiectului „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN JUDEȚUL SUCEAVA”.

Revoluția digitală a tinerilor din județul Mureș

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale anunță finalizarea proiectului „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN JUDEȚUL MUREȘ”.

Revoluția digitală a tinerilor din județul Brașov

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale anunță finalizarea proiectului „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN JUDEȚUL BRAȘOV”.           

Revoluția digitală a tinerilor din Sector 2

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 25 septembrie 2023, proiectul „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN SECTORUL 2”.

Revoluția digitală a tinerilor din Alba Iulia

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 15 septembrie 2023, proiectul „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN ALBA IULIA”.

Revoluția digitală a tinerilor din județul Suceava

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 01 septembrie 2023, proiectul „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN JUDEȚUL SUCEAVA”.

Revoluția digitală a tinerilor din județul Mureș

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 15 august 2023, proiectul „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN JUDEȚUL MUREȘ”.

Revoluția digitală a tinerilor din județul Brașov

Asociația Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale a demarat astăzi, 08 august 2023, proiectul „REVOLUȚIA DIGITALĂ A TINERILOR DIN JUDEȚUL BRAȘOV”.